Fredensborgbibliotekerne byder i samarbejde med fem andre biblioteker på et enestående møde mellem forfatter og museumsdirektør Rane Willerslev og forfatter Leonora Christina Skov i et livestream samtale.

Rane Willerslev er kendt for sine fantastiske historier om det iskolde Sibirien og sit anderledes syn på ledelse. Hans nyeste bog "Ekspeditioner – Fra tundraen til savannen" sammenfatter Ranes mange fantastiske fortællinger. Leonora Christina Skov, forfatteren bag bestselleren "Den, der lever stille", arbejder på forsættelsen, som udkommer dette forår. Og vi er mange, der glæder os.

Arrangementet finder sted den 29. marts kl. 19.00 til 19,45 og er en del af projektet "Oplevelser live med bibliotekerne", som er et samarbejde mellem seks danske biblioteker: Ballerup, Fredensborg, Gentofte, Glostrup, Lolland og Slagelse.

Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Samtalen kan følges live via dette link den 29. marts kl. 19.00 https://www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrangementer/viden-fakta/livestream-leonora-christina-skov-og-rane-willerslev-i-samtale-om-det