Fra fredag d. 12. februar til lørdag d. 20. februar kan man afhente en vinterferiepose med små spændende aktiviteter til de 5-10 årige børn på biblioteket i Nivå, Humlebæk eller Fredensborg.

De fleste har nok planer om at udskyde skituren og holde vinterferie derhjemme, og er man ved at løbe tør for idéer til, hvad man kan finde på sammen med børnene, skal man ikke fortvivle – man kan nemlig bare bestille en hyggelig to-go vinterferieposer fra sit lokale bibliotek.

Kommunens børnebiblioteker sætter i første halvår af 2021 fokus på FN’s verdensmål, i særdeleshed verdensmålet: ”Ligestilling mellem kønnene”, og indholdet i posen vil bære præg heraf. I posen, som primært henvender sig til børn på 5-10 år, vil der både være noget til de kreative sjæle og til de legesyge.

Afdelingsleder på Fredensborg Bibliotek Maria Björnsdottír siger om initiativet: ”På Fredensborg Bibliotekerne stiller vi normalt gerne an til forskellige kreative sysler i skolernes ferier.

Dette kan vi desværre ikke gøre her i vinterferien grundet covid19. Vi har derfor besluttet at uddele små krea-kit som I kan sysle med derhjemme.”

Der er kun et begrænset antal poser, og de kan bestilles via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside efter først-til-mølle-princippet. Når vinterferieposen er bestilt kan den afhentes mandag-torsdag i tidsrummet 12-17 eller fredag-lørdag i tidsrummet 10-13 på det valgte bibliotek.