Søndag eftermiddag blev der holdt hele to julekoncerter i Fredensborg Gl. Bio med Operettekompagniet. Begge forestillinger kl. 14 og 16 blev tilløbsstykker med næsten fuldt hus inden for corona-grænserne.

Gæsterne fik en oplevelse, der åbenlyst begejstrede. Operettekompagniet stillede i år op med hele 5 kunstnere: Stifterne, pianisten Carol Conrad og tenoren Thomas Peter Koppel har til lejligheden suppleret sig med 3 unge talenter: Sopranen Carina Tybjerg Madsen, mezzo-sopranen Sidsel Aja Eriksen og barytonen William Jønch Pedersen. Særlig begejstring fra publikum gik til de 3 unge, nye solister. Det gav julelys i alles øjne.


- Men den egentlige nyhed er, at vi fik løftet Gamle Bio’s præstationer til et nyt niveau, for det lykkedes at gennemføre livestreaming ud fra Gamle Bio af vores julekoncert, fortæller Poul Juul fra Fredensborg Gl. Bio.

Det skete med hjælp fra professionelle teknikere udefra.

Det har et særligt perspektiv i disse corona-tider: - Vi tilbyder alle at opleve Gamle Bio’s julekoncert hjemmefra i sikre omgivelser og vi kan fremover også bruge det til f.eks. borgermøder og vælgermøder, som kan streames over internettet, siger Poul Juul der her med sender en musikalsk julehilsen til alle Fredensborgs borgere:

Klik på dette link og nyd årets koncert livestreamet på Facebook https://www.facebook.com/watch/live/?v=291849222253271&ref=watch_permalink

Spol 11 minutter frem, så starter selve koncerten med professionelle sangere fra OperetteKompagniet.