Traditionen tro inviterer Fredensborg Bibliotekerne selvfølgelig også til juleteater i år. Denne gang hedder forestillingen ”God jul Cirkeline” og bliver opført den 29. november i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio.

Søndag den 29. november klokken 10.30-11.15 opføres familieforestillingen ”God Jul Cirkeline” i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio. Her tages børn og deres forældre med ind i det velkendte Cirkeline-univers fyldt med sprudlende humor og ledsaget af dejlig og iørefaldende musik.

Juleeventyret om Cirkeline og hendes herlige venner Frederik og Ingolf starter en tidlig juleaftensmorgen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Det er en spændende dag, hvor gaver skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege.
Senere drager de tre venner ud i skoven efter juletræet. Det er koldt, og sneen falder hvid. I skoven møder de den skurkagtige kat, de sjove skovnisser, og sidst, men ikke mindst, snemusen Knud med den røde tud. Og så bliver det endelig juleaften.

 

Forestillingen henvender sig til børn fra 3 år og deres familier. Børnebilletter er gratis, mens det koster 25 kroner for en voksenbillet. Billetter købes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.