Fredensborg Bibliotekernes børnekulturformidlere inviterer de 2-3-årige og deres voksne til hyggelig eventyrtime tirsdag den 10. november i Egedal Byens Hus. Det bliver en hyggelig og sjov eventyrtime om ”Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved”

Tirsdag d. 10. november klokken 16-16.45 er det klassikeren ”Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved”, der er omdrejningspunkt for en eventyrtime med sjov sprogstimulering i fokus. Med børnekulturformidlere Sofie og Nynne får børnene læst bogen højt, stimuleret sanserne og leget sjove lortelege.

Eventyrtimen foregår i Egedal Byens Hus i Kokkedal og henvender sig til de små på 2-3 år i følgeskab med en voksen. Det er gratis at deltage, men man skal hente en billet via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

”Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved” er oprindelig tysk og er skrevet af Werner Holzwarth og illustreret af Wolf Erlbruch. Den har siden den første gang udkom på dansk i 1991 været en af de mest lånte billedbøger på bibliotekerne.