Daniel Bengtsen alias DJ Bengston fra Nivå er netop nu super aktuel med et nyt track, som er ude på de fleste musiktjenester. Bengton er en ung producer, der med sine fængende melodier, dybt-slående beats og musikalske fortællinger, sætter sit præg i den elektroniske musikgenre og fanger sine lyttere i et opløftende og eftertænksomt nu. Tracket der er ude hedder Here again.

Hvad der ellers startede som en musikalsk fritidsinteresse, har senere ført til anerkendelse fra nogle af de største kunstnere indenfor den elektroniske musikscene heriblandt Hardwell (Robbert van de Corput), Don Diablo (Don Pepijn Schipper) og Mike Williams (Mike Willemsen).

Bengston har en unik evne til at skabe fængende og originale melodier, der fanger lytterens opmærksomhed og som med det samme kan genkende den karakteristiske ”Bengston lyd”. I samspillet med historiefortællingen, der foregår i tekst og harmoni, skaber Bengston et nyt univers i hvert af sine numre.

Bengston har kæmpet sig vej frem i den elektroniske musikbranche, hvilket har ført til flere udgivelser på attraktive pladeselskaber i branchen samt til en udgivelse på et af de største; det hollandske Revealed Recordings. Derudover, har han fået ros for sit musikalske talent i diverse artikler og radioshows. Here again er udgivet med hjælp fra Here us Music i Fredensborg.

Nummeret er også tilgængelig på Youtube