Marc-Christoph Wagner er vært når Lousiana tirsdag den 10. november kl. 19.30 får besøg af journalist og forfatter Puk Damsgård ved et Live arrangementet i koncertsalen.

I Puk Damsgårds nye bog ”Arabica” møder to kvinder hinanden, og deres skæbner flettes sammen – en ung yemenitisk læge på flugt fra et arrangeret ægteskab og religiøse dogmer i Mellemøstens fattigste land og Puk Damsgård, der fra sin korrespondent-base i Kairo bevæger sig den modsatte vej – mod det sagnomspundne Yemen – med Carsten Niebuhrs beretning om Det Lykkelige Arabien fra 1760erne i bagagen.

”Arabica”, der udkommer den 9. november, dagen inden Live-aftenen i Koncertsalen, er en fortælling om at være grænsegænger i sit eget liv – og om, hvordan verdens befolkning trods krig, fjendebilleder, religion og pandemier er forbundet med hinanden på tværs af tid og sted.

Tirsdag den 10. november kl. 19.30 kan man i Louisiana Live møde Puk Damsgård, der har vundet priser for sit arbejde som journalist og forfatter – blandt andet Cavlingprisen i 2015 for bogen ”Ser du månen, Daniel”, der blev filmatiseret i 2019.

For nogle uger siden modtog Puk Damsgård desuden Rungstedlundprisen for sit store engagement i flere af verdens brændpunkter og for sin evne til vedholdende og ukueligt at formidle beretninger herfra – om menneskene og deres livsvilkår.

Publikum er velkommen til at stille spørgsmål undervejs.
Louisiana Live er gratis for museets gæster – tilmelding er nødvendig på www.louisiana.dk hvor man kan læse mere.