Skær din egen græskarlygte og tag til Halloween-koncert med Silja Okking, lørdag den 24. oktober kl. 16.00 når Nivaagaards Malerisamling inviterer til festlig Halloween-koncert med Silja Okking (kendt fra DR Ramasjang) og hendes orkester i Søjlesalen for børn og deres forældre og bedsteforældre.

Inden koncerten er der græskarværksted på Malerisamlingen kl. 11-15. Medbring eget græskar eller køb på museet og få hjælp til nye teknikker af huskunstner Sisse Hoffmann, der inspirerer til skægge og uhyggelige græskarlygter.

Både koncert og græskarværksted er gratis. Der er begrænset antal pladser og først-til-mølle-tilmeldinger på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Til græskarværkstedet skal der ved tilmeldingen angives, hvilket tidsinterval man ønsker at deltage: kl. 11-12, kl. 12-13, kl. 13-14, kl. 14-15.

Kom gerne udklædt til Halloween-dag på museet! Museets traditionelle 'Nat på museet' med skattejagt i udstillingen, halloween-retter i cafeen og cupcake-værksted må desværre udgå i år, men er forhåbentlig tilbage på Malerisamlingen igen næste næste år.