Publikum kommer til at opleve en rejse gennem alderdommen i en spændende og medrivende teaterforestilling med tekster af Kaj Nissen, når der er seniorteater i Teaterhuset i Nivå.

En samling af kortere tekster - monologer, dialoger, scener og digte - som under ét udgør en rejse gennem alderdommen. Med humor og barokke indfald gennemspilles i en kabaretagtig form scener fra den sidste del af livet - til tider skildret som kunne det være begyndelsen på samme.

HUSK: Stærkt begrænset antal billetter - grundet corona-restriktioner..?

Forestillingen spiller:

Lørdag den 14. november kl. 15.00
søndag den 15. november kl. 15.00
mandag den 16. november kl. 20.00
onsdag den 18. november kl. 20.00
lørdag den 21. november kl. 15.00
søndag den 22. november kl. 15.00

Billetter af kr. 90,00 kan bestilles på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 2712 2813 - yderligere info fås på hjemmesiden www.nivaateater.dk


​Særlige forhold under coronaen er gældende. Sikkerheden er det vigtigste for Nivå Amatør Teater, så publikum kan opleve forstillingerne i sikkerhed og tryghed. Derfor er der iværksat en række tiltag. Nivå amatør teater oplyser at følgende er gældende:

Nummererede pladser og afstand For at sikre, at vi kan holde 1 meters afstand blandt publikum, indføres nummererede pladser.

Ved billetbestilling opgives som altid antal personer, men også om disse er nogen, du kan sidde tæt på. På den måde sikrer vi, at ægtefæller/husstande/mennesker man omgås kan sidde sammen, men at der vil være 1 meter hen til næste publikummer - på samme måde, som man kender det i biografen.

Fordelingen af de nummererede pladser vil ske efter først til mølle-princippet.

De nummererede pladser vil fortsætte, så længe der er et coronaberedskab.

Nedsat publikumskapacitet pr. forestilling Som følge af ovenstående vil det være nødvendigt at indføre begrænset max-kapacitet på hver enkelt forestilling. Hvor mange vil afhænge af nye instrukser fra regeringen omkring forsamlingsforbud, som ventes offentliggjort omkring 1. september.

Plexiglas i bar/billetsalg, afstandsmarkering og større publikumsareal ved ankomst og i pausen

Der vil blive opsat plexiglas i barområdet, som man kender det fra supermarkeder, samt afstandsmærker på gulvet. Teatersalen vil være åben ved ankomst og i pausen for at sikre spredning af publikum.

Vi vil også gøre udendørsarealerne tilgængelige .

Afspritning Der vil forefindes rigelige mængder af håndsprit i foyer og toiletter, og vi foretager grundig rengøring og afspritning af flader mellem hver forestilling.

Der er også stor fokus på skuespillernes sikkerhed, da de ikke kan overholde afstandskrav på scenen.

Det betyder blandt andet, at de i øve- og spilleperioden jævnligt testes for corona, lige som der ikke deles sminke i sminkerummet.

Læs mere om programmet for de kommende måneder under hver forestilling på: www.nivaateater.dk