Der er koncert med Emil Ritter og 3klang på Nivaagaard  i kunstudstillingen 'Historier om mødre', Den står på klassisk sangtradition der møder jazz i Emil Ritters og 3klangs moderne fortolkninger af lyriske sange og salmer.

Med museets aktuelle særudstilling 'Historier om mødre' som kunstnerisk ramme byder Nivaagaards Malerisamling torsdag den 22. oktober kl. 19.30 inden for til en intim koncert i Søjlesalen med sanger Emil Ritter, pianist Martin Seier og bassist Thomas Raae.

Koncerten tager afsæt i den nære relation mellem mor, far og barn, som forstærkes gennem de mange godnatsange og salmer, vi synger for vores børn.

Trioen Emil Ritter & 3klang giver koncerter landet rundt med moderne fortolkninger af lyriske sange og salmer. Repertoiret er både velkendte sange fra den danske salme- og højskoletradition og en række nyskrevne numre, sunget af komponisten selv. Til daglig er Emil Ritter chefdirigent for Det Danske Drengekor. Med trioen 3klang fremfører han egne sange akkompagneret af klaver og kontrabas. Flere af sangene er nyskrevne melodier til velkendte salmer. Undervejs i koncerten fortæller Emil Ritter om sit arbejde med musikhistoriens traditioner og klangflader. Særligt aftensange har ikke bare en væsentlig plads hos ham, men har også spillet en anseelig rolle i danske sang- og salmebøger gennem tiden.

Pris 250 kr./ 175 kr. for årskortholdere. Billetbestilling på www.billetto.dk