Birgithe Kosovic gæster onsdag den 23. september Louisiana Live i Koncertsalen kl.. 19,30 til en samtale med Anna Ingrisch om sin dokumentariske roman ”Det, du ikke vil vide” – og reflektere over den vrede og de familie hemmeligheder der er.

Forfatteren Birgithe Kosovic har skrevet en roman om en dansk-jugoslavisk families liv i 1970´erne – med dramatiske op- og nedture og en hemmelighed, der forandrede alt.

I forsøget på at forstå sin families historie rejser hun tilbage til Anden Verdenskrig og gennemgår krigens konsekvenser for hendes slægtninge.
I Louisiana Live onsdag den 23. september kl. 19.30 kan man i Koncertsalen høre den anmelderroste forfatter fortælle om sin dokumentariske roman ”Det, du ikke vil vide” – og reflektere over den vrede og de hemmeligheder, som selv de nærmeste familiemedlemmer kan have for hinanden.

Publikum er velkommen til at byde ind med spørgsmål.

Louisiana Live er gratis for museets gæster – kig ind på www.louisiana.dk  

Birgithe Kosovic er født den 22. marts 1972 i Albertslund. Hendes far er serber, moren dansk. Visheden om, at hun skulle være forfatter, kom til hende under en skriveøvelse i de tidlige skoleår i Albertslund.

Som student snusede hun kortvarigt til danskstudierne på Københavns Universitet og arbejdede ellers som korrekturlæser, som researcher ved månedsbladet Press og som featurejournalist på Dagbladet Information og Morgenbladet i Norge.