Foreningen Børnejazz Fredensborg  fejrer i september 5-års fødselsdag og dette markeres med en energisk jazzkoncert for hele familien, når Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband giver koncert søndag den 27. september kl. 11.00 hos Madkollektivet i Fredensborg.

Børnejazz har efterhånden udviklet sig fra at være et frivilligt initiativ til et bæredygtigt koncept, som nu er klar til at stå på egne ben uden støtte fra kommunen. Penge til musikerne kommer fremover udelukkende fra billetsalg og børnebar. Bestyrelsen har efter lang tids overvejelse valgt, at det nu er tid til at give stafetten videre til et af byens kommercielle mødesteder.

Valget faldt på Madkollektivet, da Børnejazz går godt i spænd med stedet værdier og øvrige arrangementer såsom fællesspisning, bagedage og samtalesaloner. Mette Riis fortsætter som musikansvarlig og publikum vil derfor opleve samme høje musikalske kvalitet, som Børnejazz er kendt for.

Sæsonens første koncert afholdes søndag den 27. september kl. 11.00 hos Madkollektivet i Fredensborg. Glæd jer til junglejazz, swingmusik og fortællinger for både børn og voksne, når Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband kommer forbi med et rytmisk univers fuld af trommehistorier, skæg og ballade.

Medvirkende:
Casper Mikkelsen: Trommer & fortælling / Bo Møller: Guitar
Morten Ankarfeldt: Bas / Jan Harbeck: Saxofon

Billet:
Entréen er 80 kr. for alle over 1 år. Der vil være begrænsede pladser pga. Covid-19 restriktioner og koncerten vil af samme årsag også være siddende for både børn og voksne. Hvis du vil sikre dig en plads, så køb din billet på forhånd på www.madkollektivet-naboskaber.dk

Børnebaren er åben med friskbagte boller og juice. Vel mødt søndag den 27. september kl. 11 på Madkollektivet, Slotsgade 3 i Fredensborg, det oplyser Mette Riis, Børnejazz Fredensborg & Charlotte Sonnichsen, Madkollektivet Naboskaber i en fælles pressemeddelelse.