Den 19. september kan forfatteren til Fredensborg Bibliotekernes historieskattejagter opleves på Fredensborg Bibliotek. 

Kvarterets bølle, centerets drukmås, den onde troldmand, en hyggelig bjørnefar. Disse er blot nogle af de figurer børnebogsforfatteren Maria Rørbæk har lagt stemme og ikke mindst mimik til i de fire historieskattejagter, som Fredensborg Bibliotekerne har præsenteret hen over sommeren.

Og hvis man har set blot én af de videoer, som skattejagterne består af, ved man, at Maria Rørbæk ikke er en helt almindelig børnebogsforfatter. Hun giver sig selv fuldt ud, når hun fortæller historier.

 

Glæden og evnen til at fortælle historier vil også komme til udtryk lørdag den 19. september klokken 11-12, hvor Maria Rørbæk optræder på Fredensborg Bibliotek. Her vil hun blandt andet fortælle historien om Sprogheksen fra sin bog af samme navn, der bytter rundt på ordene.

 

Arrangementet med Maria Rørbæk er henvendt til børn i indskolingsalderen og deres voksne. Billetter er gratis og kan hentes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

 

Har man lyst til at prøve Maria Rørbæks spændende og sjove historieskattejagter, hvor man kommer rundt i Fredensborg, Humlebæk og Nivå, kan de findes på www.fredbib.dk/skattejagt. Gennemfører man, kan man gå ind på biblioteket i den betjente åbningstid og få en præmie, inklusive billetter til arrangementet med Maria Rørbæk den 19. september.

 

Ud over ”Sprogheksen” er Maria Rørbæk kendt for en lang række sjove børnebøger, blandt andet ”De hemmelige YouTubere” og ”Bogstavtyven”.