Fredag den 23. oktober 2020 kl. 20:00 gæster duoen Souvenirs Kulturstationen i Humlebæk og biletterne er næsten udsolgt, oplyser Søren Spies fra Humlebæk Kulturforsyning, der står bag arrangementet.

Souvenirs skulle have gæstet Humlebæk i slutningen af marts måned, en det satte Corona virussen en stopper for. Nu er foreningslivet ved at blomstre op igen og Humlebæk Kulturforsyning er ved at få gang i deres mange kulturelle aktiviteter.

Koncerten med Souvenirs er derfor nu programsat til fredag den 23. oktober klokken 20.00.

Duoen Souvenirs er helt sikkert mest kendt af det voksne publikum – men hvilket bekendskab har det ikke været siden de blev dannet i 1993.

Sammen med dem har vi “Hadet Susanne“, sørget over at “King blev kørt over” mødt ja-japanere ved “Uh uh Uffizierne” og meget mere…

Hvis du er til god stemning, hverdags-poesi, underfundige rim og skøn musik som er duoens kendetegn, så skal du tilmelde melde dig til hurtigst muligt for koncerten er næsten udsolgt. Det fortæller Søren Spies til lokalradioen.

Søren Spies fortæller også at koncerten bliver afviklet efter gældende Corona-regler, hvilket blandt andet betyder at der kun er plads til 100 publikummer, mod oprindeligt 150 og der er derfor tæt på udsolgt.

Høre hele interviewet med Søren Spies her under