Med forskellige anmelderroste udgivelser i rygsækken har Kaspar Colling Nielsen på meget få år slået igennem som værende en af de mest originale og opfindsomme forfattere i Danmark, og til september kan man opleve ham på Nivå Bibliotek.
 

Torsdag den 10. september klokken 19-21 er der forfatterforedrag med Kaspar Colling Nielsen på Nivå Bibliotek.

 

Kaspar Colling Nielsen er kendt for sin særegne fornemmelse for det groteske og absurde, og til tider slet skjulte kritik af dansk politik. Med sine udgivelser, som både genre- og formmæssige er svære at definere, har han indtaget en unik position på den danske litterære scene, hvilket har ført til mange gode anmeldelser.

 

Kaspar Colling Nielsen debuterede i 2010 med bogen: ”Mount København”, som vandt Debutantprisen og en præmiering af Statens Kunstfond og Politikens I-Byen pris. I 2014 udgav han den anmelderoste roman: ”Den Danske Borgerkrig 2018-24”, som er en beskrivelse af vores samtid og et velfærdssamfund i dyb krise. Den blev fulgt af romanen ”Det europæiske forår” i 2017. Hans seneste udgivelse er ”Dengang Dinosaurerne var små”, der er 31 korte og fantasifulde fortællinger.

 

Kaspar Colling Nielsen vil til foredraget den 10. september fortælle om sit forfatterskab.

 

En billet til foredraget koster 50 kroner, men er man medlem af Biblioteksklubben kan man købe en billet for 40 kroner. Billetter købes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

 

Billede: Kaspar Colling Nielsen, foto af Jes Larsen