Musiklærerne fra Fredensborg Musikskole spiller skoleåret ind ved i øjeblikket at besøge kommunens folkeskoler med en række pop-up koncerter. Lærerorkestrene skaber stemning og glæde og har samtidig gjort reklame for alle de fantastiske fag, musikskolen underviser i, og musikskolelærerne vil fortsætte med at poppe-up de kommende uger rundt omkring i kommunen.

 

Efter Corona nedlukningen i foråret, har vi på Fredensborg Musikskole, i lighed med det øvrige kulturliv erfaret, at hvis der er noget, corona-virus har lært os, så er det, at vi har behov for det fællesskab, kulturlivet giver os.

 

Og fællesskabende er netop, hvad musikken er! Derfor glæder musikskolen sig til at byde såvel nye som gamle elever velkommen til et nyt skoleår med levende musikundervisning, aktiviteter, arrangementer og koncerter gennem hele året på alle kommunens skoler og kulturinstitutioner.

 

Fredensborg Musikskole starter instrumentsoloundervisning i uge 34.
I uge 36 starter holdundervisning, kor, sammenspil og orkestre, og så er musikskoleåret skudt godt i gang.

 

Det er stadig muligt at tilmelde sig til musikundervisning.
Kig ind på: www.fredensborgmusikskole.dk Her kan du se små videoklip af forskellige instrumentpræsentationer samt læse om, hvad Fredensborg Musikskole tilbyder af undervisning.