To af det seneste års mest omtalte og læste forfattere kommer til Fredensborg Kommune i efteråret. Det sker fordi Kulturudvalget igen sætter spot på ny dansk litteratur og inviterer borgerne til to forfatteraftener med Kirsten Thorup og Maren Uthaug.

Forfatteren Kirsten Thorup kan opleves til årets første forfatteraften den 30. september på Fredensborg Bibliotek.
Onsdag den 30. september kl. 19 kommer Kirsten Thorup til Fredensborg Bibliotek og fortæller om sin nye meget læste og anmelderroste roman "Indtil vanvid, indtil døden", der tager os med tilbage til 2. verdenskrig. Kirsten Thorup er en af dansk litteraturs store, kvindelige forfattere, og hun har skrevet flere bøger, som man i dag vil betegne som klassikere.

Tirsdag den 3. november kommer turen til Maren Uthaug, der kommer til Egedal Byens Hus i Kokkedal med sit tegnede foredrag. Maren Uthaug, der udover sit forfatterskab er kendt for sine striber i Politiken, indleder foredraget med at tegne. Siden fortæller hun om sin seneste roman "En lykkelig slutning", som hun i foråret har fået Læsernes Bogpris for.

Ulla Hardy-Hansen, formand for Kulturudvalget, fortæller om arrangementerne:

"I Kulturudvalget er vi stolte over, at vi igen i år kan præsentere to aktuelle og omtalte danske forfattere på vores eftertragtede forfatteraftener på kommunens biblioteker. Jeg håber derfor, at rigtig mange borgere benytter mulighederne for at møde to af vores mest betydningsfulde forfattere".

Arrangementerne koster 50 kr. pr. stk. Du kan læse mere og købe billetter på www.fredensborg.dk/forfatteraftener  og på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside www.fredensborgbibliotekerne.dk