Fredensborg Kommunes Kulturudvalg åbner nu for forslag til, hvem der skal modtage årets kulturpris. Har du et forslag til, hvem der skal modtage kulturprisen i 2020? Så er det nu, du skal sende din indstilling.

Sidste år gik Kulturprisen til Ingrid Krønert, formand for Karlebo Kunstnerforening. Prisen blev overrakt af formand for Kulturudvalget Ulla Hardy-Hansen og borgmester Thomas Lykke Pedersen.

”Coronakrisen har bestemt ikke været til fordel for hverken kulturen eller hele det aktive liv omkring den. Derfor er det også vigtigt for os i Kulturudvalget, at vi hylder dem, som – trods alt – lægger et stort og engageret arbejde med deres kulturelle passion år efter år og til stor glæde og fornøjelse for kommunens borgere”, siger Ulla Hardy-Hansen, der er formand for Kulturudvalget.

Kulturprisen uddeles af Kulturudvalget for at hædre en indsats, der i særlig grad har haft en kulturel betydning i Fredensborg Kommune, og som desuden har medvirket til at udbrede glæden ved kulturel udfoldelse.

Alle borgere og foreninger kan komme med forslag til, hvem der skal have årets kulturpris. Kulturprisen, der er på 5.000 kr., kan gives til en person, en forening eller en gruppe med virke i Fredensborg Kommune.

Kulturudvalget beslutter, hvem der skal modtage Kulturprisen 2020 på Kulturudvalgets møde d. 15. september, og kulturprisen overrækkes efterfølgende ved et mindre arrangement for prismodtageren og Fredensborg Kommunes øvrige kulturliv.

Indstillingsskema om mere information findes på kommunens hjemmeside: www.fredensborg.dk/kulturprisen.

Indstillinger skal være Center for Kultur, Fritid og Sundhed i hænde senest d. 7. september og sendes til Konsulent Marie Louise Wittenkamp på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..