Lørdag den 8. august åbnede kunstnersammenslutning Art-Now deres 2020 udstilling på Humlebæk Bibliotek. Art-Now er en sammenslutning forankret i lokalområdet Fredensborg-Humlebæk, der siden starten i 2016 hvert år har afholdt en fælles udstilling på Humlebæk Bibliotek i august måned. Det er heldigvis også blevet muligt i år.

2020 er et år ingen vil glemme - et år, som på alle måder har været og stadigvæk er præget af corona og de mange restriktioner og regler vi alle har levet og stadigvæk lever med. Art-Now glæder sig til at vise deres kunst og fortolkninger af KUNSTEN NU.

På udstillingen vises maleri, foto, skulptur og installation. Kunstnerne er Annelise Jarvis Hansen, Bodil Øre, Catharina Nordlindh, Jan Borst, Kirsten Work Rasmussen, Lis Engel og Tim Juel-Jacobsen.

John Macko fra Radio Humleborg var til åbning af Art Now’s udstilling på Humlebæk Bibliotek og vi bringer en længre reportage i radioen den kommende tid. De udstillede værker kan ses i bibliotekets åbningstid frem til fredag den 28 august.