Nivå Amatør Teater kan nu endelig byde publikum velkommen tilbage til deres aktive teaterhus i Kalvehaven. Danmark lukkede ned tre dage før den planlagte premiere på Noel Cowards ”Høfeber” – så det var et yderst slukøret hold, der efter mange måneders intensiv øvning måtte gå hjem uden at få lov til at fyre latterkanonen af foran et feststemt publikum. Nu sættes forestillingen på til september 2020.

Det er derfor en ekstra stor glæde, at Nivå Amatør Teater nu kan genåbne med netop den forestilling søndag den 13. september kl. 15. Øvrige spilledage er 14/9, 19/9, 20/9, 22/9, 25/9 og 26/9 – hverdag kl. 20, weekend kl. 15.

Billetter a´ kr. 90 på hjemmesiden www.nivaateater.dk på tlf. 2712 2813 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Handlingen i Høfeber

Familien Bliss bestående af Judith Bliss, en excentrisk skuespillerdiva, der nyligt har trukket sig tilbage, hendes mand David, en selvoptaget forfatter, og deres to anarkistiske børn lever i et sorgløst univers, hvor virkelighed og fiktion konstant glider sammen. Uden hinandens viden har de hver inviteret en gæst til et weekendophold på deres landsted - fredeligt bliver det dog ikke!

Som weekenden skrider frem, spindes de intetanende gæster ind i familiens teatralske og dybt dekadente samværsform, hvor intriger og romantiske forviklinger i høj grad præger hverdagen. Gæsterne ser sig til sidst nødsaget til at flygte.

Corona-tiltag

Sikkerheden er det vigtigste. For Nivå Amatør Teater er publikums sikkerhed og tryghed det vigtigste. Derfor har teatret, i lighed med resten af samfundet, iværksat en række tiltag, så man kan mødes under trygge og sikre forhold. Det gælder følgende:​

Nummererede pladser og afstand. For at sikre, at der kan holdes 1 meters afstand blandt publikum, indføres nummererede pladser.

Ved billetbestilling opgives som altid antal personer, men også om disse er nogen, du kan sidde tæt på. På den måde sikresi, at ægtefæller/husstande/mennesker man omgås kan sidde sammen, men at der vil være 1 meter hen til næste publikummer – på samme måde, som man kender det i biografen.

Fordelingen af de nummererede pladser vil ske efter først til mølle-princippet.

De nummererede pladser vil fortsætte, så længe der er et coronaberedskab.

​Nedsat publikumskapacitet pr. forestilling Som følge af ovenstående vil det være nødvendigt at indføre begrænset max-kapacitet på hver enkelt forestilling. Hvor mange vil afhænge af nye instrukser fra regeringen omkring forsamlingsforbud, som ventes offentliggjort omkring 1. september.

​Plexiglas i bar/billetsalg, afstandsmarkering og større publikumsareal ved ankomst og i pausen

Der vil blive opsat plexiglas i barområdet, som man kender det fra supermarkeder, samt afstandsmærker på gulvet. Teatersalen vil være åben ved ankomst og i pausen for at sikre spredning af publikum.

Desuden vil man også gøre udendørsarealerne tilgængelige .

Afspritning. Der vil forefindes rigelige mængder af håndsprit i foyer og toiletter, og vi foretager grundig rengøring og afspritning af alle flader mellem hver forestilling.

Der er også stor fokus på skuespillernes sikkerhed, da de ikke kan overholde afstandskrav på scenen. Det betyder blandt andet, at de i øve- og spilleperioden jævnligt testes for corona, lige som der ikke deles sminke i sminkerummet.