Denne sommer viser Louisiana et brillant filmværk i skulpturparken, der portrætterer fodboldspilleren Zinedine Zidane og samtidig viser fodboldspillets drama og magi. I den forbindelse kommer der en række liveevents, hvor forskellige personligheder, både folk der er kendt for helt andre ting end fodbold, som litteratur, musik og journalistik, og fodboldkyndige taler om deres store passion for Zidane og for fodboldspillet i det hele taget – det bliver fodbold og kunst på én gang.


Onsdag 15/7 kl 19
Mediano - Adam Møller Gomaa, redaktør og vært på fodboldmediet Mediano fortæller historien om Zidane i formatet 'Mediano Legends'.

Fredag 17/7 Kl 19
I anledning af video-værket om Zidane fortæller Rune Lykkeberg, chefredaktør på Dagbladet Information, om sit forhold til fodbold i samtale med Kasper Bech Dyg, journalist på Louisiana Channel.

Onsdag 29/7 Kl 16
I anledning af video-værket om Zidane fortæller landstræner Kasper Hjulmand om sit forhold til fodbold i samtale med Kasper Bech Dyg, journalist på Louisiana Channel.

Onsdag 5/8 Kl 19
I anledning af video-værket om Zidane fortæller forfatter Kaspar Colling Nielsen om sit forhold til fodbold i samtale med Kasper Bech Dyg, journalist på Louisiana Channel.

Onsdag 12/8 Kl 19
I anledning af video-værket om Zidane fortæller Jens Unmack forsanger i musikgruppen Love Shop om sit forhold til fodbold i samtale med Kasper Bech Dyg, journalist på Louisiana Channel.