Niels Storgaard Simonsen der er formand i Karlebo Lokalhistoriske Forening, og leder af Fredensborg Museum i Auderød har valgt at stoppe ved årets udgang som leder af Fredensborg museum i Auderød.

Niels Storgaard er uddannet som cand.mag. i historie og statskundskab fra Odense Universit, han har siddet i Karlebo Kommune, hvor han i 2002 blev byrådsmedlem og formand for Teknisk Udvalg. Forinden havde han i nogle år været formand for den konservative vælgerforening.

I dag har Niels Storgaard Simonsen rundet 75 år og gennem de seneste 13 år været leder af museet og i den tid har han sat 10 særudstillinger op.

-Det som skal ske nu er at der skal findes en historiker der kan drive stedet. Og det må nok blive en fastansat person med en historisk uddannelse, udtaler Niels Storgaard Simonsen til Radio Humleborg i et interview der kan høres på søndag i programmet Morgenkrydderen, der bringes Kl. 10.00.

Han vil gerne fortsætte som formand i Karlebo Lokalhistoriske Forening og som frivillig komme på museet og så har han en bog han gerne vil skrive.