For 16. gang byder Kulturhuset Nødebo Kro på orkestret Cross, Schack, Hemmer & Ostermann, det sker denne gang fredag den 17. januar kl. 21.00. Billy Cross og hans venner levere god, gammel rock og rul tilsat en passende mængde humør og uforlignelig spilleglæde.
 

Det er en tradition, at man kan møde Cross, Schack & Ostermann på Nødebo Kro en fredag i januar måned, og Kroens lokaler plejer at være fyldt til bristepunktet. I 2017 udvidede de tre gamle ”legekammerater” gruppen med Dan Hemmer, som også elsker Rock'n'Roll og Rhythm’n Blues, og sammen får de musikken til at swinge på deres egen helt særlige måde. Billy Cross på guitar, Flemming Ostermann på bas, Dan Hemmer på hammondorgel og Mik Schack som rytmesektionen på vaskebræt.

 

Billy Cross kom til Danmark på en ferietur i Europa i 1974. Ved en koncert møder Billy sin kommende danske hustru og slår sig ned i København. I Huset i Magstræde (Musikcafe'en) sidder Mik Schack som booker og møder Billy Cross, der tropper op for at demonstrere sit guitar-spil. I årene, der følger, får Billy spillet i mange forskellige konstellationer og sat sin gode lyd til folk som C. V. Jørgensen, Bjørn Afzelius og selvfølgelig i et stort samarbejde med Delta'erne, der kommer til at hedde Delta Cross Band. Billy Cross er gennem årene blevet en kærkommen del af den danske rockscene og en yderst velkommen ”hus-kapelmester” på Nødebo Kro.

 

Billetter til musikken koster 250 kr. ved indgangen og 240 kr. i forsalg på www.noedebo-kro.dk  Gratis med årskort. Der er kun ståpladser i salen.