Kom og vær med til en sjov og glad fællesaften med Nøddeknækkerne, der holder åbent hus i Forsamlingshuset Nødebo Kro den sidste fredag i måneden. Fredag 29. novbember kl. 19.00 får Nøddeknækkerne besøg af De Finurlige Spillemænd, som spiller op til folkedans fra kl. 20.00.

 

Den første time fra kl. 19 er der traditionelle nordiske fællesdanse og kredsdanse mv, hvor Nøddeknækkerne spiller til. Der er letfattelig og sjov instruktion, så alle kan være med. Senere på aftenen slutter Nøddeknækkerne sig til De Finurlige Spillemænd, så det bliver et stort orkester.

 

De Finurlige Spillemænd spiller hovedsageligt dansk spillemandsmusik fra mange egne, bl.a. Læsø. De har også et par svenske numre på repertoiret, og det er alt sammen meget dansevenligt. Gruppen spiller på violiner, guitarer, fløjte og harmonika, og glæder sig til at se dansegulvet fyldt op.

Der er gratis adgang til musikken fra kl. 19.

 

Man kan spise middag på Kroen, før musikken starter. Der serveres en ret mad kl. 18, og det koster 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn. (der er rabat for medlemmer af Forsamlingshusets Venner) Spisebilletter skal købes på www.noedebo-kro.dk senest onsdag den 27. november kl. 12.

 

Læs mere om Nøddeknækkernes aktiviteter på deres hjemmeside: www.nodeknek.dk