Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Barselscaféen starter op igen efter sommerferien, og den 5. september kan man på Humlebæk Bibliotek opleve cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling Lisbeth Vestergaard, der giver gode råd til at styrke småbørns sprog.
 

Der bliver masser af inspiration at hente for småbørnsforældre torsdag den 5. september klokken 10-11, når Lisbeth Vestergaard lægger vejen forbi Humlebæk Bibliotek. Hun vil fortælle om, hvordan man med få, enkle greb i hverdagen kan stimulere børn sprogligt. Har man behov for mere viden om emnet, vil bibliotekets personale være til stede og hjælpe med at finde egnet faglitteratur.

 

Arrangementet er første af efterårets barselscaféer, som er en fast tilbagevendende begivenhed på både Nivå, Humlebæk og Fredensborg Bibliotek. Her vil man kunne opleve spændende foredrag om det at have børn og være forældre.

 

Da der er tale om en barselscafé, er man velkommen til at tage børnene med. Man kan i den forbindelse passende benytte sig af bibliotekernes nye certificerede puslepladser, som snart vil være et fast tilbud i bibliotekets afdelinger.

 

Det koster 25 kroner for voksne at være med den 5. september på Humlebæk Bibliotek, og billetter kan købes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

 

Barselscaféen er en del af Fredensborg Bibliotekernes månedlange markering af FNs ”Internationale dag for læse- og skrivefærdigheder” den 8. september.