Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Lørdag d. 17. august afholdes igen Nivå Open Air og det er for 5. år i træk, at der er film under åben himmel i Kalvehaven i Nivå. Arrangementet begynder kl. 18.00, og du er hermed inviteret. Når mørket sænke sig, bliver tid til filmen Bohemian Rhapsody, en musikfilm om Queens forsanger Freddie Mercury.

Medbring gerne egen picnickurv, tæpper, rosé m.m. Der vil også være salg af blandt andet sodavand, slik og popcorn. Der er adgang er for alle og det er gratis at deltage - du skal bare komme til Kalvehaven og have en skøn aften med alle andre og dine nærmeste.

Bohemian Rhapsody er en biografisk film om det britiske rock band Queen fra 2018. Filmen har fokus på forsanger Freddie Mercurys liv indtil Queens optræden på Live Aid koncerten på Wembley Stadium den 13. juli 1985, seks år før han døde. Filmens titel er hentet fra sangen Bohemian Rhapsody, der blev lanceret i 1975.

Filmens hovedrolle som Freddie Mercury spilles af Rami Malek, der slog igennem i tv-serien 'Mr. Robot',  har med uhyggelig overbevisning forvandlet sig til musikikonet, mens de oprindelige bandmedlemmer, Brian May og Roger Taylor, har fungeret som producenter på filmen. Rami Malek fik i 2019 en Oscar for rollen som Freddie Mercury og hans  er også at finde på rollelisten når den næste James Bond film har premiere i 2020.