Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Som det første indslag i Kulturudvalgets forfatterforedrag i efteråret kan man onsdag den 28. august kl. 19-21 opleve Jesper Stein i Kulturhuset Den Gl. Biograf i Fredensborg. Her vil han fortælle om sin populære krimiserie fra Nørrebro om politimanden Axel Steen.

Jesper Stein har modtaget adskillige priser for sit forfatterskab – senest Harald Mogens prisen, der gives til årets bedste danske krimi, for bogen Solo, der er nyeste skud på stammen i serien om netop Axel Steen. 

Tirsdag den 22. oktober kommer turen til Morten Pape. Han kan opleves på Nivå Bibliotek fra kl. 19-22. Her vil han fortælle om sin nyeste bog Guds bedste børn, som han netop har fået DR’s romanpris for – en pris der gives til en bog, der har leveret en læseoplevelse i særklasse. Romanen beskæftiger sig i lighed med hans første bog med unge på kanten af samfundet. 

Begge foredrag er en del af Kulturudvalget i Fredensborg Kommunens række af forfatteraftener, hvor der bliver sat fokus på litteraturen. 

Arrangementerne koster 50 kr., og billetter kan købes via Fredensborg Kommunes hjemmeside på: www.fredensborg.dk/forfatteraftener eller på et af bibliotekerne i Fredensborg Kommune.