Humlebæk får sin egen markedsdag - Byens Dag - det bliver den 14. September fra kl. 11.00 til 15.00, her kommer Humlebæk til at summe af markedsstemning med boder, musik, café og festligt gøgl. 

Alléen op til Torpen Kapel bliver omdannet til en charmerende markedsplads hvor alle, der har noget at sælge, kan få en bod. Forretninger, foreninger, loppeelskere og folk med hjemmelavede produkter eller sjove påfund kan leje en plads for kr. 50,- og være med til at gøre dagen til hele byens dag.

’Ideen er at lave et festligt arrangement, som samler byen og giver både private og forretningsdrivende mulighed for at sælge eller vise deres produkter’, siger formanden for menighedsrådet Carsten Nielsen.

’Vi håber, at den lokale slagter kommer og griller lækre pølser, at pileflet-foreningen vil vise og sælge deres kurve-kunst, og at der er børn, der vil lave boder med deres gamle super-lego, som de alligevel er blevet for store til.

Vi ved, at Ragnarok kommer og laver gøgl i gaden, og at der vil være musik af forskellig art, så mon ikke også den lokale æbleavler, bageren eller sportsbutikken kan lokkes til med særlige Byens Dag-tilbud’ siger Carsten Nielsen

Humlebæk Kirke står som arrangør af Byens Dag. På www.byensdag.dk kan alle bestille en plads til en bod. Pladsen koster 50 kr. som ubeskåret går til julehjælpen i Humlebæk Sogn.

’Så gå ind på tilmeld jer, hvis I ønsker en bod og vil være med til at bidrage til festlighederne’, slutter Carsten Nielsen.

Yderligere oplysninger på 21406568