Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Bjørne er omdrejningspunktet den 14. marts på Nivå Bibliotek og Medborgercenter, hvor børnebibliotekaren holder eventyrtime for de små.

Vaskebjørne, pandabjørne, teddybjørne. Ja, hvor mange slags bjørne findes der egentlig? Det er et af de spørgsmål børnebibliotekar og børnekulturformidler Stine Persson vil stille ved eventyrtimen om bjørne den 14. marts klokken 16.30 på Nivå Bibliotek.

 

Eventyrtimen er tiltænkt de 4-6-årige børn og en voksen ledsager, og ud over en opremsning af alskens bjørne vil den bestå af oplæsning af ”Guldlok og de tre bjørne” og historien om den gnavne bjørn Boris, der blev mor til fire gæslinger. Man er også med til at pakke en kuffert og trække sydpå sammen med Boris og gæslingerne. Eventyrtimen slutter dog præcis, hvor den startede, på Nivå Bibliotek efter cirka 45 minutter.

 

Ud over at give deltagerne en sjov oplevelse er formålet med eventyrtimen at understøtte børnenes sprogudvikling gennem oplæsning og inddragelse.

 

Billetter til eventyrtimen er gratis og kan hentes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter. Hvert barn kan højst medbringe én voksen