Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Med råd fra en sprogforsker kan man den 16. marts på Nivå Bibliotek blive bedre til at støtte sit barns sproglige udvikling.

”Børns sproglige udvikling” lyder som noget pædagoger og andre fagfolk beskæftiger sig med, og det er det bestemt også. Men det er ikke noget, man bare kan overlade til eksperterne. Alle forældre bør være meget aktive med og bevidste om at udvikle deres børns sprog.

 

Det er ikke mindst dette, der er budskabet, og som man kan blive bedre til, ved et foredrag på Nivå Bibliotek og Medborgercenter lørdag den 16. marts klokken 11-12. Under overskriften ”Småbørns tidlige sprogudvikling” vil en af de førnævnte eksperter, sprogforsker og Ph.d. i pædagogisk kvalitet og pædagogisk efteruddannelse Justin Markussen-Brown, fortælle om, hvordan man i en travl hverdag gennem få enkle principper kan løfte sit barns sprog.

 

Til foredraget kan man også høre om, hvordan børn i det hele taget tilegner sig sprog, og hvordan man kan udnytte denne viden til at støtte processen. Endelig vil Justin Markussen-Brown fortælle om de uddannede sprogambassadører, der findes i lokalområdet, og som alle forældre kan trække på.

 

Det koster 30 kroner at deltage i arrangementet, og billetter kan købes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.