Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Kom og vær med til noget så sjældent som en urpremiere på fællessang skrevet i Fredensborg og indsendt som mulige bidrag til den nye Højskolesangbog, af Kristian Enevoldsen og Anette Prehn. Urpremieren foregår mandag den 18. februar 2019 kl. 19,30 på Hotel Store Kro i Fredensborg.

Anette Prehn og Kristian Enevoldsens veje krydsede tilfældigt hinanden i 2018 - og der opstod øjeblikkelig synergi mellem (tekst)forfatteren fra Fredensborg og komponisten fra Juelsminde. De har nu sammen indsendt 16 mulige bidrag til den næste udgave af Højskolesangbogen, der udkommer i 2020. Denne aften lærer vi en række af dem at kende. Blandt andre:

- En sang om livsmod (skrevet for at bibringe ungdommen et større perspektiv på livets udfordringer)

- Livets vibration (en morgensang og sanselig hyldest til naturens gratis gaver)

- Nærvær i skærmenes tid (om menneskers grundlæggende behov for nærvær)

- Der er et "nu", et "da" og et "i morgen" (om at forbinde sig med menneskets "alle aldre" til fremme af empati og respekt)

- Ræk ud (om ensomhed og hvad vi hver især kan gøre)

SANGCENTER NORDSJÆLLAND er arrangør, og direktør MORTEN ERNST LASSEN og han fortæller at de er så heldige, at den vidunderlige, lokale verdensstjernesopran, INGER DAM-JENSEN, synger et par af Prehn-Enevoldsens nye sange i løbet af aftenen. Endnu en god grund til at være med til urpremieren i Fredensborg den 18. februar.

Billetter bestilles hos Billetto og inkluderet i deltagerprisen er et glas vin/øl/sodavand i pausen.

MORTEN ERNST LASSEN gør opmærksom på, at fællessangen denne aften filmes mhp. deling på sociale medier til inspiration for endnu flere.

FAKTA:

ANETTE PREHN er iværksætter, sociolog, bestseller-forfatter til bl.a. Hjernesmart-trilogien og Hjernevenner-serien, tekstforfatter samt formand for Det Nationale Stresspanel, nedsat af seks ministre i 2018. Læs mere: www.hjernesmart.dk

 

KRISTIAN ENEVOLDSEN er pianist, korleder for voksne, unge og børn, rytmisk musik- og bevægelseslærer, akkompagnatør og komponist. Læs mere: www.kristianenevoldsen.dk

 

Sangcenter Nordsjælland er en selvejende, ikke erhvervs­drivende institution, der arbejder bredt og netværksorienteret for at fremme sangen i de Nordsjællandske Kommuner. Læs mere: www.sangcenternordsjaelland.dk

 

STORE KRO inviterer fællessangs-gæster til at indtage aftensmaden i den hyggelige restaurant fra kl. 18 af: www.storekro.com
Restauranten tilbyder i dagens anledning en to-retters menu.

PODCAST

Anette Prehn har været på besøg på Radio Humleborg for en snak om arrangementet den 18. februar og om tilblivelsen af sangene samt processen herom.

Lyt med her: