Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Fredag d. 1. februar holder Nivå Bibliotek og Medborgercenter ekstraordinært åbent fra kl. 10, da TV2 Vejret kommer forbi vejrudstillingen.

 

I anledning af at Fredensborg Bibliotekerne har besøg af TV2’s vejrudstilling, kommer TV2’s vejrbil og en af vejrværterne forbi Nivå Bibliotek fredag den 1. februar om formiddagen for at optage et lille indslag til en af de kommende dages vejrudsendelser. I den anledning holder biblioteket ekstraordinært åbent fra kl. 10 den 1. februar.

 

I udstillingen Vejret rundt med TV2 Vejret kan man komme på rejse gennem årets vejr i lyd og billeder. I udstillingen er nogle af de bedste fotos samlet på 12 store plakater med forskellige temaer som for eksempel torden, stormflod og vintervejr. På plakaterne findes også forklaringer om, hvad der forårsager de forskellige vejrfænomener. Forklaringerne kan også ses som små TV-klip på smartphone’en, hvis man scanner QR-koden på plakaterne.

 

Udstillingen kan ses på Humlebæk Bibliotek den 21. januar til den 30. januar, på Nivå Bibliotek fra den 31. januar til den 13. februar og endelig på Fredensborg Bibliotek fra 14. februar til den 27. februar.