Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Er man interesseret i at vide mere om den danske forfatter Tove Ditlevsen, så har Krogerup Højskole i Humlebæk et godt tilbud - 'Til alle os, der elsker Tove' er et musikalsk foredrag om Tove Ditlevsens liv og værker fortalt og fortolket af forfatter Dy Plambeck og komponist og musiker Jeanett Albeck.

Gennem fortælling og sange får vi indblik i alle afkroge af Tove Ditlevsens liv; hendes opvækst, ungdom, ægteskaber og død, og i hendes værker lige fra debuten 'Pigesind' til hendes sidste roman 'Vilhelms værelse'.

Dy Plambeck er uddannet fra Forfatterskolen og debuterede i 2005 med digtsamlingen 'Buresø-fortællinger'. Siden har hun udgivet romanerne 'Texas' Rose' (2008), 'Gudfar' (2011) og 'Mikael' (2014).

Jeanett Albeck er komponist, musiker og performer. Hun er en fast del af kunstnerkollektivet Sort Samvittighed og frontfigur i bandet OHarasound. Jeanett har skrevet musik til store forestillinger som Othello, Ødipus og Antigone og Reumertvinderen Tove!Tove!Tove! - alle på Det Kongelige Teater.

Foredraget foregår tirsdag den 15. januar 2019 kl. 20.00-22.00 på Krogerup Højskole, Krogerupvej 13, 3050 Humlebæk,

PRAKTISK INFORMATION:

Alle er velkomne! Arrangementet koster 60 kr. inkl. kaffe, the og kage. Er du under 30 år, koster det 30 kr. Man betaler i døren, men vi vil dog meget gerne vide på forhånd, hvor mange der kommer, så vi kan stille stole frem og brygge kaffe og bage kage i passende mængder. Du kan tilmelde dig via højskolens hjemmeside: https://krogerup.dk/events/tove-et-musikalsk-foredrag/