Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

I Fredensborg og Humlebæk vil det være muligt at gå på selvbetjent bibliotek i hele juleugen, mens bibliotekerne i Nivå og Kokkedal vil være lukkede for både betjening og selvbetjening.

Selv den største juleskeptiker kan ikke længere nægte, at julen er ved at indfinde sig. Det betyder som sædvanlig ændringer i adgangen til Fredensborg Bibliotekerne. På Fredensborg og Humlebæk Bibliotek vil der være mindst at mærke. Her kan i hele juleugen inklusive juleaften gå på biblioteket mellem klokken 7 og 23. Dog skal man klare alle opgaver selv, da der ikke vil være noget personale til stede til at hjælpe. Og man kan heller ikke planlægge at holde nytårsaften de to steder, da der denne aften lukkes for selvbetjeningen allerede klokken 17.

Bor man i Nivå eller Kokkedal-området er man nødt til også at benytte bibliotekerne i Fredensborg og Humlebæk, hvis man har behov for lekture eller en god film i julen. Bibliotekerne i Nivå og Kokkedal er nemlig helt lukket fra den 24. december til og med henholdsvis den 1. og 7. januar. Det er nemt at lukke sig selv ind på de selvbetjente biblioteker, også for Nivå- og Kokkedalborgere. Man benytter bare sit sundhedskort og den pinkode, man bruger til daglig på Nivå Bibliotek eller Kokkedal Cafébibliotek.

Uanset om ens lokale bibliotek holder åbent eller ej, vil der i hele juleugen ikke blive opfyldt reserveringer. Det betyder, at hvis man reserverer en bog lillejuleaften, vil den tidligst blive klar til afhentning den 2. januar. Det gælder også materialer bestilt via Bibliotek.dk. Vil man være sikker på at få sit materiale inden jul - og det vel at mærke er hjemme i en af Fredensborg Bibliotekernes afdelinger - skal man bestille det senest mandag den 21. december.

Er man ikke til selvbetjente biblioteker, eller man ikke synes man kan tage turen til Fredensborg eller Humlebæk, har man også mulighed for at ordne det hele hjemmefra. Ved hjælp af Ereolen, Filmstriben og en række andre online digitale tjenester for både børn og voksne, kan man her og nu låne ebøger, netlydbøger, streamingfilm, magasiner m.m. til brug på den nærmeste skærm. Her er det også ens sædvanlige pinkode, som man benytter.

Vi ønsker alle vore brugere og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nyt! Vi ses igen den 2. januar (dog først 8. januar i Kokkedal).

Overblik:

Fredensborg Bibliotek:
Åbent for selvbetjening 24. december - 1. januar kl. 7-23 (nytårsaften kl. 7-17)

Humlebæk Bibliotek:
Åbent for selvbetjening 24. december - 1. januar kl. 7-23 (nytårsaften kl. 7-17)

Kokkedal Cafébibliotek:
Lukket 21. december - 7. januar

Nivå Bibliotek og Medborgercenter:
Lukket 24. december - 1. januar