Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Fredensborg Brass Ensemble afholder sin årlige Nytårskoncert i ”Kulturhus Den Gamle Biograf” søndag den 20. januar kl.15.00. Det lokale Fredensborg Brass Ensemble har igennem det forgangne år markeret sig kraftigt, ikke mindst fordi ensemblet har bestået i 20 år.

Dette er blevet fejret ved en række jubilæumskoncerter både i Fredensborg samt i kirker på Sjælland og på Bornholm, som ensemblet besøgte i august måned. Årets største begivenhed var dog, at ensemblet i september måned fik overrakt kommunens Kulturpris 2018. En dejlig anerkendelse for det musikalske arbejde der finder sted i det 17 mand store messingensemble.

Snart kan ensemblet afholde nytårskoncert for 20. gang. Med ensemblets dynamiske og festlige dirigent Henrik Madsen i spidsen er der lagt op til en festforestilling af en nytårskoncert, hvor programmet vil byde på en perlerække af de allerbedste musikstykker ensemblet har spillet ved de sidste 20 nytårskoncerter. Ensemblets musikere er i topform og glæder sig til at sætte deres præg på en underholdende musikeftermiddag. Programmet vil være letter klassisk musik og vil selvfølgelig også byde på numre, så man rigtig kommer i nytårsstemning. Lyt til de dygtige solister, der er gået i skarp træning i øvelokalerne. Oplev Laurids Madsen boltre sig på sine slagtøjsinstrumenter. Der bliver spillet musik af Irving Berlin, Händel og bl.a. jazzkomponisten Thad Jones, lydt til en frisk march, syng med på fællessang.
Ensemblets nytårskoncert plejer altid at være velbesøgt. Biografen er pyntet til koncerten, messinginstrumenterne er nypudsede, og musikerne er i festtøjet. I pausen kan man forfriske sig med sprudlende bobler og lækker kransekage. Der er lagt op til en dejlig koncerteftermiddag. Det er en god ide at sikre sig billetter i god tid. Billetterne koster kr. 100,- inkl. forfriskninger i pausen og kan købes hos Fredensborg Boghandel tlf. 48480173.