Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Copenhagen Phil skyder det nye år i gang med et brag af en nytårskoncert, når det store symfoniorkester den 16. januar 2019 igen gæster NKK Hallen i Nivå. Denne gang med én af landets bedste sopraner, Signe Asmussen, samt crooneren Bobo Moreno. 

De mange klassiske musikere i Copenhagen Phil fejrer nytåret på festligste vis den 16. januar kl. 19:30 i Nivå, når de traditionen tro turnerer rundt på Sjælland for at ønske godt nytår og igen lægger vejen forbi NKK Hallen. Denne gang med Signe Asmussen og Bobo Moreno i front for det store orkester – til et farvel til 2018 og en markering af det nye år med en skøn blanding af klassisk musik i den absolut mest charmerende ende. Ved koncerten den 16. januar kan publikum opleve et fornøjeligt miks af klassikere lige fra Gershwins ”Porgy & Bess”, Bernsteins ”West Side Story”, Buena Vista Social Club, Gades ”Tango Jalousie” og Strauss’ ”Flagermusen” til nytårs highlights fra det klassiske repertoire.

To særlige solister
Musikken får et ganske særligt følge af sopran Signe Asmussen, der med nysgerrighed og en glubende appetit på nye udfordringer har slået sit navn fast som én af Danmarks mest karismatiske sangerinder – en musikalsk kamæleon, der boltrer sig i de fleste genrer. Hun får selskab af Bobo Moreno, der med en imponerende evne til at begejstre publikum har sunget sig længere og længere ind i hjerterne hos musikelskere landet over.

”Phil-good”
Hele herligheden får ekstra kulør, når orkestret spiller medleyet ”Absolute Copenhagen Phil” med musikalske smagsprøver fra kommende koncerter – et medley, hvor musikerne selv har været i gang med saksen for at klippe noder fra hinanden og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri. Og mon ikke også der bliver tid til overraskelser og musikalsk fis, når det klassiske orkester med Asmussen og Moreno i front fyrer hele det store musikalske festfyrværkeri af. Det bliver ren ”Phil-good”.

Koncerten arrangeres af Fredensborg Kommune.

 

Billetter koster 100 kr. for voksne, børn og unge under 18 år kommer gratis ind (gratisbilletter skal bestilles online). De kan købes på www.fredensborgmusikskole.dk  samt www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrrangementer