Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Der bliver rig lejlighed til at høre lækker korsang om julen og meget andet når Nivå Musiklaugs Kor afholder hele 2 koncerter i december måned. Først i teaterhuset og så fire dage efter på Nivaagaards malerisamling.

Tirsdag d 11 december kl 20 i Teaterhuset – gratis adgang
og
Lørdag d 15 december kl 11 på Nivågård Malerisamling- koster entreen til museet.

En ganske almindelig tirsdag i december, vil Teaterhuset blive fyldt med glade toner om både julen, men lige så meget om alt mulig andet.
Nivå Musiklaugs Kor inviterer indenfor og har til lejligheden sammensat et blandet program, til en festlig aften med indendørs hygge i en mørk tid.

Efter at koret har fået deres nye dirigent Jesper Holm, er deres fokus blevet endnu mere præcist og lækkert. Koret har arbejdet meget med klang, og intonation, så det bliver ren velvære at høre på. Til at hjælpe sig har koret Jesper Holm og Morten Lundsby til at akkompagnere på henholdsvis klaver og bas

Der bliver også mulighed for publikum at stemme i og undervejs vil der være mulighed for at købe drikkevarer -så alle går opløftede hjem.

Og så 4 dage senere fyldes Nivågårds smukke sal også med toner fra Nivå Musiklaugs Kor, der glæder sig til igen at synger i disse skønne omgivelser. Her kommer alle korets anstrengelser gennem det sidste år sig virkelig til at høres fordi akustikken er så fantastisk.

Er korsang noget for dig, så er Nivå Musiklaugs Kor altid på udkig efter nye dygtige medlemmer, som har lyst til at nørde med tonerne. Så kom og lyt til dem. Måske du er et kommende medlem.