Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Julekoncert med Debbie og sanger/pianist Thomas Hübertz fredag den 14. december klokken 19.00 hos Nivå Amatør Teater. Debbie Cameron har i gennem en lang karriere udfoldet sit store talent og stemme på den danske musikscene og kan nu opleves i Nivå. 

Debbie Cameron har med sin nærværende sceneoptræden bevæget sig indenfor et bredt udsnit af genre som bl.a. gospel, r&b, jazz og også dansktop. Hun blev for alvor allemandseje i Danmark, da hun i 1981 sammen med Tommy Seebach vandt det danske Melodi Grand Prix med sangen Krøller eller ej.

Til denne Julekoncert har hun allieret sig med pianisten og sangeren Thomas Hübertz, som ud over sine mange musicaloptrædener af flere omgange har fungeret som pianist til Nivå Teaters egne musikforestillinger.

Debbie og Thomas har ved flere lejligheder optrådt sammen, og denne gang synger og spiller de sammen Julen ind på Nivå Teater. Julekoncerten finder sted på Nivå Teater, Kalvehaven 6, fredag d. 14 december klokken 19.00 – Billetter af 95,- kroner  bestilles på 2712 2813 el. på teaterets hjemmeside http://www.nivaateater.dk