Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Hvis du er vild med litteratur eller bare gerne vil blive klogere på ét af de største værker i litteraturhistorien, så kom til klassikercafé på Nivå Bibliotek den 5. december om romanen ”Rejse til nattens ende”. 

Onsdag den 5. december klokken 17-18 kan man komme til årets sidste klassikercafé på Nivå Bibliotek om romanen ”Rejse til nattens ende” af den franske forfatter Louis-Ferdinand Céline. Romanen anses for at være en af litteraturhistoriens største klassikere – blandt andet på grund af romanens opgør med den europæiske dannelsesroman.

 

Louis-Ferdinand Céline blev født i Frankrig i 1894 og blev gennem sin levetid berygtet for sine højreorienterede holdninger, der førte til, at han opholdt sig i eksil i Danmark i årene 1945-1951.

 

Til klassikercaféen vil litteraturformidler Maria Dyrberg Kjeldsen fortælle mere om Louis-Ferdinand Céline, hans liv og ikke mindst gå i dybden med romanen ”Rejse til nattens ende”. Alle er velkomne til klassikercaféen, og man behøver ikke at have læst romanen på forhånd. Der serveres kaffe og kage til en hyggelig time i litteraturens verden.

 

Det koster 25 kr., at deltage, og der vil blive serveret kaffe og småkager. Billetter kan købes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.