Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Alle børn i aldersgruppen 4-6 år og deres forældre inviteres til en sjov og aktiv eventyrtime om bjørne på Nivå Bibliotek torsdag den 29. november kl. 16.30. Her vil børnekulturformidler Stine Persson læse højt fra de to populære fortællinger ”Guldlok og de tre bjørne” og ”Da Boris fik gæslinger”.

Tag med på eventyr i bjørnenes verden og fortællingen om Guldloks besøg hos de tre bjørne og om dengang, Bjørnen Boris blev mor til gæslinger. 

Med udgangspunkt i fortællingerne føres børnene på en oplevelsesrig tur gennem bjørnenes verden, hvor der skal læres kendetegn om bjørne, øves grimasser som den sure bjørn Boris, og til sidst skal alle være med til at pakke en kuffert, så Boris er klar til at trække sydpå med sine gæslinger. Alt sammen sjove og sprogstimulerende øvelser for de mindre børn, der er vilde med de kendte bjørnefigurer.

 

Eventyrtimen er for de 4-6 årige børn og deres forældre. Det er ganske gratis at være med, men tilmelding er nødvendig og kan ske via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.