Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Prisuddeling og hyldest af de dygtige lokale idrætsudøvere sker ved den årlige Fritidsreception, som holdes onsdag den 28.november fra kl. 17 til 19 i Rådhuskælderen på rådhuset i Kokkedal.

Fritids- og Idrætsudvalget i Fredensborg kommune uddeler hvert år en foreningspris og en fritidslederpris og samtidig hylder man det lokale idrætsliv.

Foreningsprisen uddeles til en forening, der påskønnes og hædres for sin indsats inden for det folkeoplysende område, det frivillige foreningsliv eller kultur- og idrætsområdet i Fredensborg Kommune.

Fritidslederprisen uddeles til en leder, der aktivt deltager i eller har selvstændigt ansvar for børne- og ungdomsarbejdet i en af de lokale børne-, ungdoms og idrætsforeninger i kommunen.

Fritidslederprisen uddeles til en leder, der aktivt deltager i børne- og ungdomsarbejdet i en af de lokale børne-, ungdoms- og idrætsforeninger i kommunen.

Til fritidsreceptionen hyldes idrætsudøvere m.fl. som i den forudgående sæson har ydet en særlig præstation. Det gælder både enkelt- og holdpræstationer.

Som idrætsudøver, forening er man blevet inviteret til at deltage i Fredensborg Kommunes årlige fritidsreception. Og er man idrætsudøver må du gerne tage den nærmeste familie med.
Tilmelding til fritidsreceptionen skal ske her: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=hxwr7s263m