Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Oplev den prisvindende forfatter Kim Leine fortælle om sin seneste roman ”Rød mand/Sort mand”, når Kulturudvalget inviterer til forfatteraften den 5. november.


Mandag den 5. november kl. 19-21 kan man opleve Kim Leine i Egedal byens hus i Kokkedal. Her vil Kim Leine fortælle om sit liv, forfatterskab og hans seneste roman ”Rød mand/Sort mand”, der udkom tidligere på året. Romanen behandler det sælsomme og skæbnesvangre første møde mellem danskerne og grønlænderne i 1700-tallet.

 

Kim Leine debuterede i 2007 og har siden modtaget en lang række priser for sine romaner bl.a. Nordisk Råds Litteraturpris og De Gyldne Laurbær.

 

Foredraget med Kim Leine er den sidste af tre forfatteraftener, som har sat fokus på litteratur i Fredensborg Kommune i 2018. Fredensborg Kommunes Kulturudvalg kunne tidligere på året invitere interesserede borgere til arrangementer med Leonora Christina Skov og Helle Helle, og nu er turen altså kommet til den prisvindende forfatter Kim Leine.

 

Det koster 50 kr. at deltage i arrangementet, og der vil blive serveret kaffe og småkager. Billetter kan købes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.