Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

I uge 44 fejrer Fredensborg Kommune sammen med resten af landet Spil Dansk Uge. Torsdag den 1. november kl. 11.58 vil der derfor på kommunens biblioteker – Fredensborg Bibliotek, Humlebæk Bibliotek og Nivå Bibliotek – blive sunget fællessang på tværs af kommunen.

På bibliotekerne vil personalet sammen med de fremmødte borgere synge den gamle, danske populære sang ”Den danske sang er en ung blond pige” med melodi af Carl Nielsen. 

Ud over personalet og forhåbentlig mange syngende borgere vil arrangementet være præget af en række frivillige, som blandt andet vil stå for det instrumentale akkompagnement og en vis musikalsk kvalitetssikring. 

Spil Dansk Ugen er et initiativ, der siden 2001 har eksisteret for at sætte den danske musik i fokus. I hele landet kan man derfor opleve en lang række arrangementer og begivenheder i uge 44, der har dansk musik som omdrejningspunkt. 

Hvis man har lyst til at synge sammen med resten af Fredensborg Kommune, så skal man bare møde op på sit lokale bibliotek, det kræver ikke tilmelding. Da sangen starter præcis klokken 11.58, vil det være en god idé at møde op i god tid på forhånd, så alle nå at stille sig op og være klar.

 

Læs mere om Spil Dansk i Fredensborg Kommune her og lyt til interview med Musikskolens leder: PODCAST: Spil Dansk uge i Fredensborg Kommune