Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Både Humlebæk Bibliotek og Nivå Bibliotek kan i år fejre deres 40 års jubilæum, og det bliver fejret med en stor fødselsdagsfest lørdag den 22. september. 

I 2018 kan både Humlebæk og Nivå Bibliotek fejre, at det er 40 år siden, at de åbnede i henholdsvis Humlebæk Center den 2. januar 1978 og Nivå Center den 3. august 1978. Det skal selvfølgelig fejres med en stor fødselsdagsfest med taler, sang, kagemand og koncerter på begge biblioteker. 

Festlighederne skydes i gang på Nivå Bibliotek den 22. september kl. 10 med taler og fødselsdagssang. Herefter vil der være koncert med Popsi & Krelle, der søger for den musikalske underholdning. Popsi & Krelle er et dansk Youtube-fænomen, der er kendt for at synge klassiske danske børnesange. Afslutningsvis serveres der kaffe og kagemand til alle. På Humlebæk Bibliotek starter fødselsdagsfejringen kl. 11, hvor der ligeledes indledes med taler og fødselsdagssang. Herefter kan alle børn og barnlige sjæle opleve Spillebillen til en festlig børnekoncert. Til slut vil der også her kunne nydes kaffe og kagemand. 

Alle er velkomne til arrangementerne både på Nivå og Humlebæk Bibliotek.