Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Fredensborg Kommunes Kulturudvalg åbner nu for forslag til, hvem der skal modtage årets kulturpris. Har du et forslag til, hvem der skal modtage kulturprisen i 2018, skal du sende din indstilling senest den 3. september.

Sidste år gik Kulturprisen til Fredensborg Kommunes to lokalhistoriske foreninger, Fredensborg-Humlebæk Lokalhistoriske Forening og Karlebo Lokalhistoriske Forening. Den blev overrakt af formand for Kulturudvalget Ulla Hardy-Hansen og borgmester Thomas Lykke Pedersen, og det var foreningernes næstformænd, der tog imod.

Kulturprisen uddeles for 12. år i træk af Kulturudvalget for at hædre en indsats, der i særlig grad har haft en kulturel betydning i Fredensborg Kommune, og som desuden har medvirket til at udbrede glæden ved kulturel udfoldelse. 

Formand for Kulturudvalget, Ulla Hardy-Hansen, ser frem til at hædre indsatsen:
"De lokale kræfter er med til at skabe fundamentet for et rigt og alsidigt kulturliv i vores kommune. Med Kulturprisen får vi i Kulturudvalget mulighed for at hædre dem, der med deres tid, faglighed og engagement skaber det høje niveau og stærke engagement, vi har i kommunen på kulturområdet". 

Alle borgere og foreninger kan komme med forslag til, hvem der skal have årets kulturpris. Kulturprisen, der er på 5.000 kr., kan gives til en person, en forening eller en gruppe med virke i Fredensborg Kommune. 

Kulturudvalget beslutter, hvem der skal modtage Kulturprisen 2018. Overrækkelse af prisen sker ved et arrangement den 26. september kl. 17-19 på Fredensborg Rådhus. Der vil være musikalske indslag og en let anretning. 

Indstillingsskema og yderligere information findes på kommunens hjemmeside: www.fredensborg.dk/kulturprisen

Indstillinger skal være Center for Kultur, Fritid og Sundhed i hænde senest den 3. september kl. 12 og sendes til kulturkonsulent Marie Louise Wittenkamp på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..