Musik i Kongernes Nordsjælland søndag d. 12. august fra kl. 19.30 til solnedgang med ”Fredensborgdrengen”, operasanger ved Det kgl. Teater og Cand. mag i musik- og teatervidenskab Lars Bo Ravnbak.

I glansen af den store kulturarv ved Esrum Sø inviterer Bådfarten Esrum Sø til musisk underholdning ved solnedgang i det gamle Bådhus, Skipper Allé 6, Fredensborg.

”Fredensborgdrengen”, operasanger ved Det kgl. Teater og Cand. mag i musik- og teatervidenskab Lars Bo Ravnbak står for den musikalske stemning.

- Det vil glæde os meget, hvis du vil være med til at starte en tradition: At nyde naturen ved Bådhuset omgivet af musik og sang fortæller Bådfarten Esrum Sø i en pressemeddelelse.

Der er mulighed for at købe en forfriskning i skumringen, hvor der er fri adgang, deltagerantallet er dog begrænset til 40, og derfor gælder først-til-mølle princippet. Tilmelding via tlf. 4848 0107 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lufter det lidt fra vest – ja, så nyder vi det hele bag glasportene.