Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Fredensborg Bibliotek sætter gang i sommerens store bogudsalg, hvor der kan gøres et godt bogkup. Hvis man er på udkig efter billigt læsestof til ferien, så er det en idé at besøge Fredensborg Bibliotek, hvor der er sat op til årets store bogudsalg i møderum C.


Her vil der resten af sommeren være et kæmpe udsalg af kasserede bøger, tidsskrifter og andre materialer, der kan fås til en god pris.

 

Bibliotekets personale har luget bogsamlingen igennem for at gøre plads til nye materialer, og det betyder, at dubletter af de mest populære bøger, udvalgte tidsskrifter og mange andre spændende titler fra bibliotekets hylder nu sælges. Folk med en særlig interesse for faglitteratur vil især kunne finde mange gemte skatte fra bibliotekets magasin.

 

Frem til den 1. august sælges bøger for 10 kr., børnebøger for 5 kr. og tidsskrifter for 2 kr. stykket. Herefter kan du fylde en pose med bøger for en flad 20’er og til sidst gives bøgerne væk helt gratis. Spørgsmålet er derfor, hvor længe du tør vente, inden alle de gode bøger er taget?