Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Lørdag d. 26. maj kl. 16.00 indtager musikskolen Rådhuskælderen på Fredensborg Rådhus. Her vil elever fra Fredensborg Musikskole spille og synge en festlig og varieret koncert.

”Se, det summer af sol over engen, honningbien vil fylde sin kurv”.

Også gøgen, nattergalen og svalen er tilbage, og så er det tid til musikskolens årlige forårskoncert.

Koncerten på Fredensborg Rådhus i Kokkedal byder på et alsidigt program fortrinsvis med orkestre, kor, bands og mindre ensembler. Traditionen tro er programmet blandet med både klassiske og rytmiske genrer, og Fredensborg Musikskole kan love en koncert med musik for enhver smag.

Musikskolens mange kor og sangelever synger sange fra årets KorProjekt 2018, som kulminerede på Plænen i Tivoli ved musikskolernes dag i starten af maj. Her deltog korene som ét ud af fire ensembler fra Fredensborg Musikskole. Der vil være enkelte solistiske indslag fra klaverelever, solister akkompagneret af ensembler, akustisk musik i såvel mindre som større orkestre og musik for fuld udblæsning. Som afslutning på eftermiddagens koncert spiller bandet JazzyRocky, og som finalenummer er de gået sammen med sangerne om et festligt nummer af Falluah.

Der er gratis adgang til koncerten, og man kan bare møde op i Rådhuskælderen i Kokkedal, lørdag d. 26. maj kl. 16.00.