Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Fredensborg Bibliotekerne skyder årets forfatteraftener i gang med Leonora Christina Skov, der vil fortælle om sin aktuelle roman "Den, der lever stille", der har høstet stor anerkendelse og opmærksomhed siden den udkom i starten af 2018. I romanen beskriver Leonora Christina Skov sin livshistorie, forholdet til sine forældre, sin evige higen efter accept fra dem og forældrenes fordømmelse, da Leonora forelsker sig i en kvindelig præst.

Arrangementet koster 50 kr. og foregår på Humlebæk Bibliotek mandag den 7. maj kl. 19-21.

Med arrangementet fortsætter Kulturudvalget deres forfatteraftener fra 2017. I år er der planlagt tre forfatteraftener, hvor der udover Leonora Christina Skov inviteres til arrangementer med forfatterne Helle Helle den 1. oktober kl. 19-21 i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio og Kim Leine den 5. november kl. 19-21 i Egedal -Byens Hus i Kokkedal.

"I Kulturudvalget er vi glade for at kunne invitere til endnu tre forfatteraftener i 2018 med de anerkendte og aktuelle forfattere Leonora Christina Skov, Helle Helle og Kim Leine. En god roman kan skabe udsyn, udfordre os og gøre os klogere. Vi ser derfor frem til tre berigende aftener, hvor litteraturen er i højsædet", siger Ulla Hardy-Hansen, formand for Kulturudvalget.

Arrangementerne koster 50 kr, og billetter kan købes via Fredensborg Bibliotekerne. Læs mere om arrangementerne og hvordan du tilmelder dig på: www.fredensborg.dk/forfatteraftener