Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Sange af Jaques Brel, Charles Aznavour og andre franske profiler fortolkes med stor indlevelse, passion og stor musikalitet, når Nivå Amatør Teater har besøg af Anja Brink & Lars Grand lørdag den 26. maj 2018.

Desuden er Anja Brink & Lars Grand ikke uden humor og der skabes under koncerterne altid en helt uforlignelig kontakt med publikum.Sange af Jaques Brel, Charles Aznavour og andre franske profiler fortolkes med stor indlevelse, passion og stor musikalitet. Desuden er Anja Brink & Lars Grand ikke uden humor og der skabes under koncerterne altid en helt uforlignelig kontakt med publikum.

Anja Brink har sin baggrund i den klassiske musikgenre og har som barn gået på fransk skole og har derved tilegnet sig fejlfrit det franske sprog. Lars Grand er en meget rutineret harmonikaspiller som i mange år har spillet i hele landet som harmonikaspiller, sanger og entertainer. Sammen opstår der blandt de to en særlig magi og respekt for de sange, der fortolkes.

ENESTE KONCERT lørdag d. 26 maj kl. 19.30
Billetter a´kr. 125 på 2712 2813 el. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ;

Info: www.nivaateater.dk